Diversen
Helsinki
Prijs: € 129,95


Helsinki is een nieuw bouw- en speelmateriaal voor kinderen van 5 tot 15 jaar.

Het bijzondere aan dit speelgoed is het grote formaat, hiermee kunnen kinderen bouwwerken maken die voor hen op "ware grootte" zijn. Bijvoorbeeld een bankje waar je echt op kunt zitten, een poppenkast waar je echt een poppenspel in kunt opvoeren, een kasteeltoren waarin je kunt zitten en wat dacht je van een garage waar je al je auto's in kwijt kunt of een winkeltje met een toonbank. Andere voorbeelden met Helsinki zijn: een paard, een robot, een boerderij, hondenhok, enz. Kortom: de mogelijkheden met Helsinki zijn onbeperkt. De wat oudere kinderen en de ervaren bouwers zullen spectaculaire bouwwerken kunnen maken.

Het Helsinki bouwpakket bestaat uit 45 onderdelen, stevige houten planken van verschillende lengte met inzagingen aan de uiteinden waardoor de onderdelen makkelijk in elkaar geschoven kunnen worden. Hierbij zitten ook twee kanteelplanken voor het bouwen van een echt kasteel. Het hout is blank, onbewerkt, desgewenst kun je zelf een deel bijvoorbeeld aan één zijde rood schilderen om een dak mee te maken of je schildert ze in andere leuke kleuren.Ook als er veel buiten (in de tuin) gespeeld wordt met Helsinki is het aan te raden de onderdelen te schilderen.

Alle onderdelen zitten verpakt in een compact, handig pakket met daaromheen een houten "wikkel": deze verpakking kan ook als bouwelement gebruikt worden bijvoorbeeld als dak of tafelblad. Op de "wikkel" staan een aantal voorbeelden gedrukt van bouwwerken die je met Helsinki kunt maken.

Het ontwerp is van Rineke van Rijt ©
helsinki_stal
helsinki_huis_en_tuin
helsinki_huisje
helsinki_tafel_en_stoel
helsinki_man
helsinki_brug
Kinderstoel
Schommeleend
kinderstoel_vurenhout
schommeleend_vurenhout
Materiaal: Berkenhout
Materiaal: vurenhout, 32 mm dik, ongelakt
Materiaal: grenenhout,
18 mm dik, ongelakt
Maten:
L: 33 CM
B: 36,5 CM
H: 49 CM
Maten:
L: 52 CM
B: 17 CM
H: 26 CM
Prijs: € 49,95
Prijs: € 59,95
helsinki_joep
helsinki_tuin
helsinki_kasteel
Pablo Software Solutions